Концерт на камерниот оркестар „Солисти на ФМУ“

Факултетот за музичка уметност – Скопје Ве поканува на концертот на солистите – студенти на ФМУ со Камерниот оркестар „Солисти на ФМУ“. Концертот ќе се одржи вечерва (понеделник, 9 април 2012), во 20:00 во салата „Империјал“ во МОБ. Влезот е слободен.

You May Also Like