Концерт на Ансамблот од Северен Кипар во Скопје

Денеска (30 Јули 2014, среда) во рамките на Скопско лето концерт ќе одржи Ансамблот од Северен Кипар.

ansambl_severen_kipar

 

Концертот ќе се одржи на Платото пред Универзална сала со почеток во 20.30 часот
Во случај на невреме алтернативен простор е Универзална сала.

Концертот на Ансамблот од Северен Кипар е наместо концертот на ансамблот од Грузија кои го откажаа нивното доаѓање.

You May Also Like