Концерт во Охрид на МКУД “Јане Сандански” од Мелбурн

Концерт на МКУД “Јане Сандански” од Мелбурн, Австралија вечерва (четврток, 26 јули 2012 година) пред платото на Центарот за култура, со почеток во 20:30 часот.

Гости на концертот се Дарко Билбилоски, Петар Нечовски, Фиданка Георгиеска, Војо Стојаноски и други. Влезот е слободен.

You May Also Like