Комедијата „Господин Лазар“ во Кинотека

Денеска (вторник, 26 март 2013) во 20:00 часот во Кинотеката на Македонија ќе биде прикажан филмот „Господин Лазар“.

„Господин Лазар“ е комедија на Филип Фалардо, а е снимен во Канада. Прикажувањето  е дел од Неделата на франкофонскиот филм.

You May Also Like