Класична музика и оперски арии на Бит фест

Денеска (вторник, 5 август) во 20:30 часот во Концертната сала на Завод и музеј во Битола ќе биде одржан Концерт на класична музика и оперски арии.

zavod i muzej bitola

на концертот на класична музика настапуваат Билјана Трајковска – сопран и Билјана Димовска – пијано.

Во рамките на Бит фест во периодот од 08:00-22:00 на Плоштадот Магнолија во тек е мини саемот на книга.

You May Also Like