Кларинетистите Ѓоревски и Бакревски настапуваат во Охрид

Во Центарот за култура “Григор Прличев” – Охрид денеска (Четврток, 9-ти мај 2013 година) во 20:30 часот, концерт ќе одржи дуото кларинети – Ѓоревски & Бакревски.

Концертот е по повод светскиот ден на Европа.

Телочка кончила от удовольствия, спасибо источнику за видео с этой жаркой сценой секса

You May Also Like