Кино репертоар во Cineplexx (03 – 09.01)

Почнувајќи од оваа недела во Cineplexx (во City Mall), се најдоа уште два нови филмски наслови кои ќе може да ги проследите на тековниот репертоар:


Од авторот на бестселерот Ли Чајлд доаѓа херојот кој тешко може да биде совладан – поранешен воен иследник Џек Ричер (Том Круз). Кога наоружан напаѓач ќе убие пет лица со шест куршуми, сите докази укажуваат на тоа дека главниот осомничен е во притвор. За време на сослушувањето, осомничениот ќе каже само една реченица: „Најдете го Џек Ричер!“. Со тоа и започнува неверојатната потрага за вистината, а Џек Ричер ќе мора да се бори против неочекуваниот противник и да ги употреби сите сили за да ја зачува својата тајна.

За најхрабрите на репертоарот е и познатиот хорор филм „Тексашки масакр со моторна пила 3D“. Ова 3D продолжението се надоврзува на култниот оригинален хорор од 1974 година, кој ја шокира публиката со дотогаш незамислената количина на крв и насилство.

Термини на прикажување:

Пет легенди 3D
чет, пет, саб, вто, сре: 12:20, 14:20, 16:20
нед: 12:20, 14:20, 16:20
пон: 16:20

Трето полувреме
чет, пет, саб: 18:15, 20:30, 22:40
пон, вто, сре: 18:15, 20:30, 22:40

Атлас на облаците
чет, пет, саб: 21:30
пон, вто, сре: 21:30

Хотел Трансилванија 3D
чет, пет, саб, вто, сре: 12:30, 14:30, 16:30
нед: 12:30, 14:30
пон: 16:30

Хотел Трансилванија 2D
чет, пет, саб, нед: 11:20, 12:50
вто, сре: 11:20, 12:50

Скајфол
чет, пет, саб, вто, сре: 14:40, 17:20, 20:00, 22:45
нед: 14:40
пон: 17:20, 20:00, 22:45

Титаник 3D
чет, пет, саб, нед: 13:30
вто, сре: 13:30

Силент Хил: Откровение 3D
чет, пет, саб: 23:15
пон, вто, сре: 23:15

Сага на самракот: Зазорување 2
чет, пет, саб: 19:20
пон, вто, сре: 19:20

Храбрата Мерида 3D
чет, пет, саб, вто, сре: 10:50, 12:50, 14:50
нед: 10:50, 12:50
пон: 16:40

Паранормална активност 4
чет, пет, саб: 23:00
пон, вто, сре: 23:00

Татин син
чет, пет, саб: 18:20
пон, вто, сре: 18:20

Животот на Пи 3D
чет, пет, саб, вто, сре: 11:40, 14:10, 16:40, 19:30, 20:40, 22:00
нед: 13:00, 15:30
пон: 16:40, 19:30, 20:40, 22:00

96 часа: Истанбул
чет, пет, саб: 18:30, 22:20
нед: 16:30
пон, вто, сре: 18:30, 22:20

Растури ги Ралф 3D
чет, пет, саб, нед: 11:50, 14:00, 16:10
пон: 16:10
вто, сре: 11:50, 14:00, 16:10

Сеанси
чет, пет, саб: 17:30
пон, вто, сре: 17:30

Зачин за брак
чет, пет, саб, вто, сре: 16:50, 18:45, 20:20
нед: 14:50
пон: 18:45, 20:20

Ѕвонче и тајната на крилјата 3D
чет, пет, саб, вто, сре: 12:00, 13:50, 15:30, 17:40
нед: 12:00, 13:50
пон: 15:30, 17:40

Џек Ричер
чет, пет, саб, вто, сре: 11:50, 14:30, 17:00, 19:40, 20:45, 22:20
нед: 11:50, 14:30
пон: 17:00, 19:40, 20:45, 22:20

Тексашки масакр со моторна пила 3D
чет, пет, саб: 19:10, 21:00, 22:50
нед: 15:30
пон, вто, сре: 19:10, 21:00, 22:50

You May Also Like