Како од мала гарсоњера, до функционален стан?

Сопственикот на оваа мала гарсоњера во Сохо (Њујорк), ни дава пратичен пример како со добра идеја и одредени вложувања, се доаѓа до мулти – функционален стан, според потребите на сопственикот.

 

You May Also Like