Изложба „Фантази арт“ во кафе Ли

Стрип-изложбата „Фантази арт“ на Никола Темков е поставена во кафулето „Ли“ во Скопје.

„Фантази арт“ е составена од илустрации и стрипови во жанрот „фантази“, со најактуелните дела на Темков, како и дела од повеќе проекти, што тој ги работел во изминативе две години во земјава и во странство.

You May Also Like