Активности на зимската служба на Град Скопје

Eкипите на градската зимска служба попладнево ги започнаа активностите и континуирано ги следат состојбите на терен.

Моментално екипите на зимската служба во насока на спречување на појава на голомразица на повисоките зони кон населбите Црниче, Водно и Радишани, како и сите мостови на територијата на град Скопје.

Град Скопје им препорачува на возачите да возат внимателно и да се придржуваат кон условите на улиците.

You May Also Like