Едукативна донација за Домот за деца без родители „11 Октомври“

Денеска петок (19 септември), во Домот за деца без родителска грижа „11 Октомври” во Скопје, со почеток во 10:00 часот, Центарот за рано изучување на англискиот јазик „Хелен Дорон” ќе ја даде првата едукативна донација на децата од оваа институција.

 

books

Донацијата е во форма на часови, кои ќе се одржуваат секоја Сабота во Домот, со персонал од центрите „Хелен Дорон” и според програмата на центарот која гарантира формирање билингвални деца со посетувањето на истата.

You May Also Like