Изложба од колонијата „Нижо Поле 2000“

Утре (понеделник, 15 септември) во Битола ќе биде отворена изложба на дела од Ликовната колонија „Нижо поле 2000“.

Magaza_Bitola

 

Изложбата на дела од колонијата „Нижо поле 200“ ќе биде отворена во 19:00 часот во Магаза во Битола.

You May Also Like