Изложба и концерт на Томе Нешковски во Кавадарци

Традиционалната манифестација “Кавадаречка културна есен“ која годинава за шеесет дена (октомври/ноември) ќе донесе над 40 настани, продолжува со несмален интензитет.

tomislav-neskovski

Настаните во Галеријата при Домот на културата продолжуваат денеска (среда, 5 ноември) со отворање на ликовна изложба на Томе Нешковски од Куманово. Нешковски истата вечер ќе одржи и концерт на фламенко гитара.

You May Also Like