Изложба за Меѓународниот ден на здравјето

По повод 7 април – Меѓународниот ден на здравјето, Центарот за култура „Григор Прличев“ од Охрид во соработка со Психијатриската болница од Демир Хисар, организираат изложба на творби од креативните пациенти на болницата.

Izlozba_bolnica_demir_kapija_ohrid

Изложбата ќе биде отворена денеска во Охрид во 12:00 часот

You May Also Like