Зоо Скопје со уште една успешна година за себе

Зоо Скопје во изминатата 2011 година повторно забележа огромен раст во посетеноста и бележи рекорди. Kако што може да погледната на графиконот кој за вас го направи cOoLTuRa.mk и оваа година се бележи значителен пораст на бројот на посетители, исто како и бројот на ученици кои дошле организирано.

Кликнете на сликата да ги видите податоците во вистинска големина

 

Убавото време едноставно мами да ја посетите Зоолошката градина, во која со нетрпение ве очекуваат.

You May Also Like