Зоо Скопје и Црвениот крст Центар денес со хуманитарен настан

Општинската организација на Црвен крст Центар, во соработка со Зоолошката градина Скопје организираат хуманитарна акција денес (сабота, 03.03.2012 година) каде што самите посетители ќе имаат можност да донираат доброволен прилог, кои истите ќе бидат наменети за социјално загрозено семејство, да се дружат со волонтерите на Црвениот крст и Зоо Скопје во Едукативниот центар и со животните и да си поминат незаборавни моменти.

You May Also Like