Документарен филм и концерт на Бит фест

Денеска (понеделник, 25 август) во 20:30 во Магазата во Битола ќе биде прикажан документарниот филм „Битола и предизвиците“. Проекцијата ево организација на Форумот на млади.

historia-de-un-amor_flaer_bit_fest

Програмата на Бит фест продолжува ви 21:00 часот во Домот на АРМ со концерѕтот „Historia de amore“ на The government & friends.

You May Also Like