Доделени наградите од ликовната манифестација „Виниче 2014“

По повод традиционална ликовна манифестација „Виниче 2014“ која се одржа во месец мај, градоначалникот на општина Гази Баба, Тони Трајковски им додели награди на учениците кои изработија најубави ликовни творби.

nagradi_vinice_2014

 

Наградени беа следните ученици:

Ана Горгиева од ОУ „Крсте Мисирков“

Миа Бошева од ОУ „Григор Прличев“

Ивана Павловска ОУ „Григор Прличев“

Присутни со учениците на доделувањето беа и нивните наставници по ликовно образование. Сите останати учесници на манифестацијата во ликовниот и во културниот дел, добија Дипломи за учество.

You May Also Like