„До балчак“ ја полни салата во Милениум

„До балчак“ ги оправдува очекувањата и од самиот старт на прикажување ја полни кино салата на кино Милениум.

To the Hilt_do_balchak2
Интересот за филмот е огромен, па „До балчак“ и понатаму останува во главните термини од 20.00 и 23.00 часот.

Македонските филмски сладокусци уште еднаш го оправдуваат епитетот на Столе Попов – „најгледан“ македонски режисер.

Во другите термини пак, остануваат Израмнувач (The Equalizer), Ноемврискиот човек (The November Man), Нинџа Желки 3Д (Teenage Mutant Ninja Turtles 3D), Бегство од планетата Земја 3Д (Escape from Planet Earth 3D)…

Секако, во кино Милениум се уште се поставени експонатите од изложбата на костими од филмот „До балчак“, како и изложбата на фотографии инспирирани и создадени во текот на снимањето на филмот.

Репертоар:

ЧЕТВРТОК – ПЕТОК(23.10-24.10):
13:00 -Нинџа Желки 3Д(TeenageMutantNinjaTurtles3D)
15:00 – Ноемврискиот човек (The November Man)
17:30 – Израмнувач (TheEqualizer)
20:00- ДО БАЛЧАК (Tothehilt)
23:00 -ДО БАЛЧАК (Tothehilt)

САБОТА – НЕДЕЛА(25.10-26.10):
11:00 – Бегство од планетата Земја3Д(EscapefromPlanetEarth 3D)
13:00 -Нинџа Желки 3Д(TeenageMutantNinjaTurtles3D)
15:00 – Ноемврискиот човек (The November Man)
17:30 – Израмнувач (TheEqualizer)
20:00- ДО БАЛЧАК (Tothehilt)
23:00 -ДО БАЛЧАК (Tothehilt)

ПОНЕДЕЛНИК -СРЕДА(27.10– 29.10):
13:00 -Нинџа Желки 3Д(TeenageMutantNinjaTurtles3D)
15:00 – Ноемврискиот човек (The November Man)
17:30 – Израмнувач (TheEqualizer)
20:00- ДО БАЛЧАК (Tothehilt)
23:00 -ДО БАЛЧАК (Tothehilt)

You May Also Like