ДВД-то од „Трето полувреме“ се продава во Австралија

ДВД-то на македонскиот филм „Трето полувреме“, на режисерот и сценарист Дарко Митревски, почна да се продава во Австралија, преку дистрибутерот „Медмен“.

treto-poluvreme

 

Дејството на филмот се случува во едно од најтурбулентните времиња во историјата – Втората светска војна – а е инспирирано од вистински настани. „Трето полувреме“ е приказна за едно од најважните нешта во светот: фудбалот, пишува дистрибутерот на својата веб-страница, на која веќе може да се нарача филмот.

You May Also Like