Во новата мајмунара во Зоо Скопје

Патасите и лемурите уживаат во новата мајмунара која неодамна беше отворена во Зоолошката градина во Скопје. Посетете ја и уживате со овие весели другарчиња, нема да зажалите. 😉

 

 

You May Also Like