(ВИДЕО) Daz Flow и Traker со нов видео запис

Ново видео на Daz Flow насловено како„Кој?“ заедно со младиот Тракер. Музиката и аранжманот се на Фил Мано од Мано продакшн, а текстот е на Daz Flow и Тракер. Видеото е снимано во ноќниот клуб Кензо Танге. Режијата и монтажата е на Серјег Георгиев.

Daz Flow & Traker
Daz Flow & Traker

You May Also Like