Блок претстави вечер во Прилепскиот театар

Вечер (сабота, 27 април, 2013) со почеток од 19:30 во Народниот театар „Војдан Чернодрински“ во Прилеп ќе бидат изведени претставите „Од колн на кол 1“ и „Од кол на кол 2“.

Режисер на претставите е Коле Ангеловски.

You May Also Like