Арт перформанс „Ротонда“ на Чатлески во Битола

Денес (среда, 5ти јуни) со почеток од 19:30 часот, во Центарот за култура -Битола арт перформанс РОТОНДА – концепт Тони Чатлески, кореографија Кире Миладиноски.

Перформансот ќе се одвива во Големата сала, влезот е слободен.

You May Also Like