Ансамблот „Танец“ со настап во Охрид за Трескавец

На 22 април (понеделник,) со почеток во 20:00 часот, во големата сала на Центарот за култура „Григор Прличев“ во Охрид, концерт ќе одржи Aнсамблот за народни песни и игри на Македонија „Танец“.


Хуманитарниот концерт на „Танец” во Охрид е за прибирање на средства за воозобновање на прилепскиот манастирот Трескавец. Влезот ќе ве ини само 100 денари.

You May Also Like