Акција за дарување крв

На ден 11 јуни 2014 година (среда) од 09 до 14 часот во големата сала на Општина Гази Баба, барака број 8, ќе се одржи крводарителна акција во организација на Општина Гази Баба и општинската организација на Црвен Крст Гази Баба.

krvodariteli

Изразете ја вашата хуманост и солидарност преку дарување на крв, Вашата крв спасува живот, продолжува многу животи, можеби утре и нам ќе ни треба.

You May Also Like