МКЦ и Градското кино Милениум ги одложуваат настаните

Младинскиот културен ценар и Градското кино Милениум, ги одложуваат настаните до крајот на препораката.

Од МКЦ велат: „За сите нови термини навремено ќе информираме, a публиката која што има купено билети за некој од бројните настани во следниов период, истите ќе може да ги искористи за новите термини.“

You May Also Like