„Гевгелија – град на културата 2011“ тековна програма

Тековни настани во склоп на Манифестацијата „Гевгелија –  Град на културата“ 2011 година. Наредните неколку дена ќе може да проследиоте на програмата:

8 јули 2011 година

21:00 часот    тераса на хотел „Аполонија”
Концерт на Тони Китановски и оркестарот „Черкези”

11 јули 2011 година

21:00 часот хотел „Аполонија”
Ликовна изложба од Владимир Темков

Посетете ја Гевгелија и бројните културни настани во неа.

You May Also Like