Спортски е да се сади – За зелена Македонија

Утре (среда, 21 ноември) е Ден на дрвото. Овој пат мотото е: Спортски е да се сади – За зелена Македонија. Да ја засадиме нашата иднина, да ги зголемиме белите дробови на Македонија. И cOoLTuRa.mk ја поддржува оваа акција.

You May Also Like