Саем на книгата во Крива Паланка

Синоќа (понеделник, 29 април) во Домот на културата во Крива Паланка беше отворен Саем на книгата.

Саемот е со публикации од Матица Македонска,а во рамките на настанот беа промовирани книгите „Македонски Манастири„ и „Творештвото на мијачките резбари“ од Д.Ќорнаков, а промотор беше Раде Силјан.

Саемот е во рамки на манифестацијата „Град на културата за 2013“

You May Also Like