Промоцијата на првиот музејски водич за деца во Музеј на Македонија

Министерот за култура Елизабета Канческа-Милевска утре (четврток, 15.03.2012 година) со почеток во 11:00 часот ќе го посети едукативното одделение во Музејот на Македонија.

Воедно и ќе се обрати на промоцијата на првиот музејски водич за деца насловен „Патување во минатото на Архидон и Архидоника“ од Лена Анѓелкоска.

 

You May Also Like