Промовирана „Се гледаме на врвот“ од Коста Петров

Денеска (четврток, 31 јануари, 2013) во Ателјето „Кокев“ беше промовирана книгата „Се гледаме на врвот“ од Коста Петров.

Ова е прва книга на Петров, кој е сопственик на агенција за организирање луксузни настани од областа на маркетингот, пиарот и човечките ресурси. Тој  реши сето свое богато професионално, но и приватно искуство го преточи во книгата „Се гледаме на врвот“ .

You May Also Like