Промовирана „Се гледаме на врвот“ од Коста Петров

Денеска (четврток, 31 јануари, 2013) во Ателјето „Кокев“ беше промовирана книгата „Се гледаме на врвот“ од Коста Петров. Ова е прва книга на Петров,

Read more