Манифестација „Сакаме шарен, а не безбоен свет“

Манифестацијата “Сакаме шарен, а не безбоен свет” ќе се одржи на 21 мај 2013 (вторник) со почеток во 12 часот во Дом на АРМ.

Манифестацијата се реализира во заедничка соработка на Британски Совет и Координативното тело на проектот и на манифестацијата, Комисијата за еднакви можности и Секторот за образование, млади и спорт  на општина Центар, со цел за подобрување на соживотот на различните етнички заедници и градење општество со различни култури, традиции и обичаи.

You May Also Like