Манифестација „Големата Мајка“ во Тумба Маџари

Утре (недела 19 мај 2013) на Археолошкиот локалитет Тумба Маџари, во 12:00 часот ќе започне третата по ред манифестација „Големата Мајка“.

На манифестацијата ќе присуствуваат градоначалникот на град Скопје, Коце Трајановски, преседателот и членовите на Советот на Општина Гази Баба и гости, а пред присутните ќе се обрати градоначалникот Тони Трајковски.

You May Also Like