Летна школа за европски лидери во Охрид

Денеска (8 август 2014 година, петок) со почеток во 18.30 часот во Хотел Метропол, Охрид, ќе се одржи свеченото отварање на IV-тата Mеѓународна летна школа со наслов „„Направи разлика – стани Европски лидер за одржлива конкурентска предност“.

Оваа Летна школа е во организација на Економскиот факултет-Скопје, Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје и интернационалната платформа АИЕСЕК Локален комитет-Скопје.

You May Also Like