Избор на најуспешен градоначалник во Скопје на Скопјеинфо

Порталот Скопјеинфо чија основна намена е информирање на граѓаните за настаните и активностите кои се одвиваат секојдневно во главниот град, објавува анкета преку која скопјани ќе може да се изјаснат за работењето на скопските градоначалници.

Како заокружување на годината, Скопјеинфо објави анкета за избор на најдобриот градоначалник за 2012 година, преку која читателите ќе можат да гласаат за градоначалникот кој работеше најнапорно и беше најпосветен на своите граѓани изминатава година.

Во периодот меѓу 22.12.2012-15.01.2013 граѓаните ќе можат да го дадат својот глас за еден од градоначалниците на листата, по што на свечена церемонија ќе биде доделено признанието за најдобар градоначалник, на оној кој ќе добие најмногу гласови од граѓаните.

Граѓаните можат дa го дадат својот глас ТУКА.

You May Also Like