(видео) Македонските лавови во Литванија

Видео во должина од 2:46 минути, кое ќе ви ги стопли срцата и крене адреналинот. Како светот гледа на нашата изведба во изминатите десетина дена.

Што би рекол Лестер Бо МекКејлеб: ДА ЖИВЕЕ МАКЕДОНИЈА!!!

You May Also Like