Изложба на фотографии од битолските семејства

Денеска (23 јули, среда) во 20:00 часот на Плоштадот Магнолија ќе биде отворена изложба на фотографии од битолските семејства.

Во исто време во започнува и фестивалот „Локум фест“ – фестивалот за музика и традиција.

Во 20:30 часот во Заводот и музеј концерт ќе одржи Стефанија Милевска.

You May Also Like