Бушава азбука: Безвременски проект

Поминаа цели 32 години од креирањето на најдобрата и дефинитивно, најгледана, едукативна серија, изработена во Македонија, на македонски јазик.

Истовремено, забавна, пред своето време, но пред се едукативна. Секоја буква има посебна страница со најбитните нешта од секоја епизода, како и место каде можете да ја погледнете истата во оргинална форма.

Сите триесет и една епизода, можете да ги погледнете ТУКА.

You May Also Like