Бушава азбука: Безвременски проект

Поминаа цели 32 години од креирањето на најдобрата и дефинитивно, најгледана, едукативна серија, изработена во Македонија, на македонски јазик. Истовремено, забавна, пред своето време,

Read more

МТВ ќе ја репризира „Бушава азбука“

„Бушава азбука“, легендарната и многу наградувана телевизиска серија на драматургот Горан Стефановски и режисерот Слободан Унковски репризно ќе биде емитувана на Македонската телевизија со

Read more