Публиката на Scream festival

Новинарите скоро секогаш кога известуваат од одреден настан, вниманието во целост го насочуваат кон сцената, и свртени се со грбот кон публиката. Ние решивме да го завртиме објективот, за да ви покажеме како токму тие – фановите, уживаа во саботата, низ објективот на Тони Арсовски.

Scream festival
Scream festival

Настан за паметење.

You May Also Like