Репертоар во кино „Милениум” за 20-26 декември.

Репертоарот на кино „Милениум” за периодот од 20 до 26 декември…

Во ударниот термин од 20 часот повторно ќе се прикажува српскиот филм „Јужен ветер”, а во 22.30 е „Крид 2″ со Силвестер Сталоне и Мајкл Б. Џордан во главните улоги.

Во 15 часот на репертоарот е „Помош, ја смалив учителката”, а во 17.30 публиката ќе може да го погледне анимираниот филм „Човек – пајак: нов свет”.

Само во сабота и недела во 15 часот ќе се прикажува „Астерикс: тајната на волшебниот напиток”, а во 11 часот „Гринч”.

ЧЕТВРТОК  (20.12)

15:00 – ПОМОШ, ЈА СМАЛИВ УЧИТЕЛКАТА (HELP I SHRUNK  MY TEAHCHER )- 90

17:30 ЧОВЕК –ПАЈАК: НОВ СВЕТ (SPIDER MAN: INTO THE SPIDER VERSE)- 117’

20:00 – ЈУЖЕН ВЕТАР  125’

22:30- КРИД 2 (CREED 2) –130’ 

ПЕТОК  (21.12)

17:30 ЧОВЕК –ПАЈАК: НОВ СВЕТ (SPIDER MAN: INTO THE SPIDER VERSE)- 117’

20:00 – ЈУЖЕН ВЕТАР  125’

22:30- КРИД 2 (CREED 2) –130’ 

САБОТА (22.12.):

11:00 ГРИНЧ (THE GRINCH  )  86

13:30 АСТЕРИКС: ТАЈНАТА НА ВОЛШЕБНИОТ НАПИТОК (ASTERIX: THE SECRET OF THE MAGIC  POTION)-85’

19:30 ДОДЕЛУВАЊЕ НА ТВИТЕР НАГРАДИ

НЕДЕЛА  (23.12):

11:00 ГРИНЧ (THE GRINCH  )  86

13:30 АСТЕРИКС: ТАЈНАТА НА ВОЛШЕБНИОТ НАПИТОК (ASTERIX: THE SECRET OF THE MAGIC  POTION) 85’

17:30 ЧОВЕК –ПАЈАК: НОВ СВЕТ (SPIDER MAN: INTO THE SPIDER VERSE)- 117’

20:00 – ЈУЖЕН ВЕТАР  125’

22:30- КРИД 2 (CREED 2) –130’ 

ПОНЕДЕЛНИК (24.12):

15:00 – ПОМОШ, ЈА СМАЛИВ УЧИТЕЛКАТА (HELP I SHRUNK  MY TEAHCHER )- 90

17:30 ЧОВЕК –ПАЈАК: НОВ СВЕТ (SPIDER MAN: INTO THE SPIDER VERSE)- 117’

20:00 – ЈУЖЕН ВЕТАР  125’

22:30- КРИД 2 (CREED 2) –130’ 

ВТОРНИК  (25.12)

15:00 – ПОМОШ, ЈА СМАЛИВ УЧИТЕЛКАТА (HELP I SHRUNK  MY TEAHCHER )- 90

17:30 ЧОВЕК –ПАЈАК: НОВ СВЕТ (SPIDER MAN: INTO THE SPIDER VERSE)- 117’

20:00 – ЈУЖЕН ВЕТАР  125’

22:30- КРИД 2 (CREED 2) –130’ 

СРЕДА  (26.12)

15:00 – ПОМОШ, ЈА СМАЛИВ УЧИТЕЛКАТА (HELP I SHRUNK  MY TEAHCHER )- 90

17:30 ЧОВЕК –ПАЈАК: НОВ СВЕТ (SPIDER MAN: INTO THE SPIDER VERSE)- 117’

20:00 – ЈУЖЕН ВЕТАР 125’

22:30- КРИД 2 (CREED 2) –130’ 

You May Also Like