Репертоар во кино Милениум од 30 август до 5 септември

Тековен репертоар во градското кино Милениум, за периодот помеѓу 30 август и 5 септември 2018 година…

ЧЕТВРТОК (30.08)
15:00 – КРИСТОФЕР РОБИН (CHRISTOPHER ROBIN)
17:30 – THE MEG (МЕГ: ГРАБЛИВЕЦОТ ОД ДЛАБОЧИНИТЕ)
20:00- МРАЧНИ УМОВИ (THE DARKEST MINDS) – ПРЕМИЕРА
22:00- ИЗРАМНУВАЧ 2 (THE EQUALIZER 2)

ПЕТОК (31.08.):
15:00 – КРИСТОФЕР РОБИН (CHRISTOPHER ROBIN)
17:30 – THE MEG (МЕГ: ГРАБЛИВЕЦОТ ОД ДЛАБОЧИНИТЕ)
20:00- МРАЧНИ УМОВИ (THE DARKEST MINDS)
22:00- ИЗРАМНУВАЧ 2 (THE EQUALIZER 2)

САБОТА (01.09.):
11:00 – ХОТЕЛ ТРАНСИЛВАНИЈА 3: ОДМОРИТЕ ПОЧНУВААТ (HOTEL TRANSYLVANIA 3: SUMMER VACATION)
13:30 – КРИСТОФЕР РОБИН (CHRISTOPHER ROBIN)
17:30 – THE MEG (МЕГ: ГРАБЛИВЕЦОТ ОД ДЛАБОЧИНИТЕ)
20:00- МРАЧНИ УМОВИ (THE DARKEST MINDS)
22:00- ИЗРАМНУВАЧ 2 (THE EQUALIZER 2)

НЕДЕЛА (02.09.):
11:00 – ХОТЕЛ ТРАНСИЛВАНИЈА 3: ОДМОРИТЕ ПОЧНУВААТ (HOTEL TRANSYLVANIA 3: SUMMER VACATION)
13:30 – КРИСТОФЕР РОБИН (CHRISTOPHER ROBIN)
17:30 – THE MEG (МЕГ: ГРАБЛИВЕЦОТ ОД ДЛАБОЧИНИТЕ)
20:00- МРАЧНИ УМОВИ (THE DARKEST MINDS)
22:00- ИЗРАМНУВАЧ 2 (THE EQUALIZER 2)

ПОНЕДЕЛНИК (03.09.):
15:00 – КРИСТОФЕР РОБИН (CHRISTOPHER ROBIN)
17:30 – THE MEG (МЕГ: ГРАБЛИВЕЦОТ ОД ДЛАБОЧИНИТЕ)
20:00- МРАЧНИ УМОВИ (THE DARKEST MINDS)
22:00- ИЗРАМНУВАЧ 2 (THE EQUALIZER 2)

ВТОРНИК (04.09)
15:00 – КРИСТОФЕР РОБИН (CHRISTOPHER ROBIN)
17:30 – THE MEG (МЕГ: ГРАБЛИВЕЦОТ ОД ДЛАБОЧИНИТЕ)
20:00- МРАЧНИ УМОВИ (THE DARKEST MINDS)
22:00- ИЗРАМНУВАЧ 2 (THE EQUALIZER 2)

СРЕДА (05.09)
15:00 – КРИСТОФЕР РОБИН (CHRISTOPHER ROBIN)
17:30 – THE MEG (МЕГ: ГРАБЛИВЕЦОТ ОД ДЛАБОЧИНИТЕ)
20:00- МРАЧНИ УМОВИ (THE DARKEST MINDS)
22:00- ИЗРАМНУВАЧ 2 (THE EQUALIZER 2)

You May Also Like