Репертоар во кино Милениум 31.01 – 06.02.2019

Ви го претставуваме репертоарот на кино „Милениум” за периодот од 31 јануари до 6 февруари 2019 година. 

ЧЕТВРТОК (31.01)
15:00 – КРАЈ МЕНЕ (BESIDE ME) -84’ – ПРЕМИЕРА
17:30 – КАКО ДА ГО ДРЕСИРАТЕ ВАШИОТ ЗМЕЈ: СКРИЕНИОТ СВЕТ 104’ (HOW TO TRAIN YOUR DRAGON: THE HIDDEN WORLD)- ПРЕМИЕРА
20:00 – ЧОВЕК ОД СЕНКА (VICE)- 132’ -ПРЕМИЕРА
22.30 – СИТЕ ЗНААТ (EVERYBODY KNOWS)- 132’

ПЕТОК (01.02)
15:00 – 15:00 – КРАЈ МЕНЕ -84’
17:30 – КАКО ДА ГО ДРЕСИРАТЕ ВАШИОТ ЗМЕЈ: СКРИЕНИОТ СВЕТ 104’
20:00 – ЧОВЕК ОД СЕНКА 132’
22.30 – СИТЕ ЗНААТ 132’

САБОТА (02.02.):
11:00 – АСТЕРИКС: ТАЈНАТА НА ВОЛШЕБНИОТ НАПИТОК (ASTERIX: THE SECRET OF THE MAGIC POTION)-85’
13:30 – РАЛФ ПРОТИВ ИНТЕРНЕТОТ: РАЗУРНУВАЧОТ РАЛФ 2 (RALPH BREAKS THE INTERNET) 112’
17:30 – КАКО ДА ГО ДРЕСИРАТЕ ВАШИОТ ЗМЕЈ: СКРИЕНИОТ СВЕТ 104’
20:00 – ЧОВЕК ОД СЕНКА – 132’
22.30 – СИТЕ ЗНААТ – 132’

НЕДЕЛА (03.02):
11:00 – АСТЕРИКС: ТАЈНАТА НА ВОЛШЕБНИОТ НАПИТОК -85’
13:30 – РАЛФ ПРОТИВ ИНТЕРНЕТОТ: РАЗУРНУВАЧОТ РАЛФ 2 -112’
17:30 – КАКО ДА ГО ДРЕСИРАТЕ ВАШИОТ ЗМЕЈ: СКРИЕНИОТ СВЕТ 104’
20:00 – ЧОВЕК ОД СЕНКА -132’
22.30 – СИТЕ ЗНААТ -132’

ПОНЕДЕЛНИК (04.02):
15:00 – КРАЈ МЕНЕ -84’
17:30 – КАКО ДА ГО ДРЕСИРАТЕ ВАШИОТ ЗМЕЈ: СКРИЕНИОТ СВЕТ 104’
20:00 – ЧОВЕК ОД СЕНКА -132’
22.30 – СИТЕ ЗНААТ -132’

ВТОРНИК (05.02)
15:00 – КРАЈ МЕНЕ -84’
17:30 – КАКО ДА ГО ДРЕСИРАТЕ ВАШИОТ ЗМЕЈ: СКРИЕНИОТ СВЕТ 104’
20:00 – ЧОВЕК ОД СЕНКА – 132’
22.30 – СИТЕ ЗНААТ – 132’

СРЕДА (06.02)
15:00 – КРАЈ МЕНЕ -84’
17:30 – КАКО ДА ГО ДРЕСИРАТЕ ВАШИОТ ЗМЕЈ: СКРИЕНИОТ СВЕТ 104’
20:00 – ЧОВЕК ОД СЕНКА – 132’
22.30 – СИТЕ ЗНААТ – 132’

You May Also Like