Репертоар во кино „Милениум” 26 јули – 1 август

Тековен репертоар во градското кино Милениум, за периодот помеѓу 26 јули и 1 август 2018 година…

ЧЕТВРТОК  (26.07)

15:00 – ХОТЕЛ ТРАНСИЛВАНИЈА 3: ОДМОРИТЕ ПОЧНУВААТ (HOTEL TRANSYLVANIA 3: SUMMER  VACATION)

17:30 – МАМА МИА! ОДИМЕ ПОВТОРНО (MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN)

20:00- НЕВОЗМОЖНА МИСИЈА :ПОСЛЕДИЦИ (MISSION: IMPOSSIBLE-FALLOUT)

22:30- СИКАРИО 2: ВОЈНА БЕЗ ПРАВИЛА (SICARIO: DAY OF THE SOLDADO)

 

ПЕТОК (27.07.):

15:00 – ХОТЕЛ ТРАНСИЛВАНИЈА 3: ОДМОРИТЕ ПОЧНУВААТ (HOTEL TRANSYLVANIA 3: SUMMER  VACATION)

17:30 – МАМА МИА! ОДИМЕ ПОВТОРНО (MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN)

20:00- НЕВОЗМОЖНА МИСИЈА: ПОСЛЕДИЦИ (MISSION: IMPOSSIBLE-FALLOUT)

22:30- СИКАРИО 2: ВОЈНА БЕЗ ПРАВИЛА (SICARIO: DAY OF THE SOLDADO)

 

САБОТА (28.07.):

11:00 – НЕВЕРОЈАТНИТЕ 2 (INCREDIBLES 2)

13:30 – ХОТЕЛ ТРАНСИЛВАНИЈА 3: ОДМОРИТЕ ПОЧНУВААТ (HOTEL TRANSYLVANIA 3: SUMMER  VACATION)

17:30 – МАМА МИА! ОДИМЕ ПОВТОРНО (MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN)

20:00- НЕВОЗМОЖНА МИСИЈА :ПОСЛЕДИЦИ (MISSION: IMPOSSIBLE-FALLOUT)

22:30- СИКАРИО 2: ВОЈНА БЕЗ ПРАВИЛА (SICARIO: DAY OF THE SOLDADO)

 

НЕДЕЛА  (29.07.):

11:00 – НЕВЕРОЈАТНИТЕ 2 (INCREDIBLES 2)

13:30 – ХОТЕЛ ТРАНСИЛВАНИЈА 3: ОДМОРИТЕ ПОЧНУВААТ (HOTEL TRANSYLVANIA 3: SUMMER  VACATION)

17:30 – МАМА МИА! ОДИМЕ ПОВТОРНО (MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN)

20:00- НЕВОЗМОЖНА МИСИЈА :ПОСЛЕДИЦИ (MISSION: IMPOSSIBLE-FALLOUT)

22:30- СИКАРИО 2: ВОЈНА БЕЗ ПРАВИЛА (SICARIO: DAY OF THE SOLDADO)

 

ПОНЕДЕЛНИК (30.07.):

15:00 – ХОТЕЛ ТРАНСИЛВАНИЈА 3: ОДМОРИТЕ ПОЧНУВААТ (HOTEL TRANSYLVANIA 3: SUMMER  VACATION)

17:30 – МАМА МИА! ОДИМЕ ПОВТОРНО (MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN)

20:00- НЕВОЗМОЖНА МИСИЈА: ПОСЛЕДИЦИ (MISSION: IMPOSSIBLE-FALLOUT)

22:30- СИКАРИО 2: ВОЈНА БЕЗ ПРАВИЛА (SICARIO: DAY OF THE SOLDADO)

 

ВТОРНИК  (31.07)

15:00 – ХОТЕЛ ТРАНСИЛВАНИЈА 3: ОДМОРИТЕ ПОЧНУВААТ (HOTEL TRANSYLVANIA 3: SUMMER  VACATION)

17:30 – МАМА МИА! ОДИМЕ ПОВТОРНО (MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN)

20:00- НЕВОЗМОЖНА МИСИЈА :ПОСЛЕДИЦИ (MISSION: IMPOSSIBLE-FALLOUT)

22:30- СИКАРИО 2: ВОЈНА БЕЗ ПРАВИЛА (SICARIO: DAY OF THE SOLDADO)

 

СРЕДА  (01.08)

15:00 – ХОТЕЛ ТРАНСИЛВАНИЈА 3: ОДМОРИТЕ ПОЧНУВААТ (HOTEL TRANSYLVANIA 3: SUMMER  VACATION)

17:30 – МАМА МИА! ОДИМЕ ПОВТОРНО (MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN)

20:00- НЕВОЗМОЖНА МИСИЈА :ПОСЛЕДИЦИ (MISSION: IMPOSSIBLE-FALLOUT)

22:30- СИКАРИО 2: ВОЈНА БЕЗ ПРАВИЛА (SICARIO: DAY OF THE SOLDADO)

 

You May Also Like