Филмски наслови во кино Милениум

Репертоарот на Кино Милениум нема да се менува наредната седмица и на него останува најголемиот хит за 2012, филмот БЕТМЕН – Издигнувањето на темниот витез, Неверојатниот „ЧОВЕК ПАЈАК“ (Спајдермен) во 3Д, Ледено доба 4 во 3Д и Тилт (Европски филм).

Во овие жешки денови, посетата во Кино Милениум е огромна, a наскоро на репертоарот доаѓа и долго очекуваниот ПЛАТЕНИЦИ 2 со Arnold Schwarzenegger, Liam Hemsworth, Jason Statham,Bruce Willis, Sylvester Stallone, Jean-Claude Van Damme,  Chuck Norris, Dolph Lundgren, Jet Li, Novak Djokovic…

ТИЛТ (европски филм)
понеделник – четврток: 13:00

ЛЕДЕНО ДОБА 4 (3D)
сабота – недела: 12:00 и 15:00
понеделник – петок: 15:00

ЧОВЕК ПАЈАК (3D)
секој ден: 17:00

БЕТМЕН – Издигнувањето на темниот витез
секој ден: 20:00 и 23:00

You May Also Like