Репертоар на кино Милениум 04.07 – 10.07

Ви го претставуваме тековниот неделен репертоар во Градското кино Милениум во ГТЦ, за периодот од 4 до 10 јули 2019 година…

ЧЕТВРТОК  (04.07):

15:00 – ТАЈНИОТ ЖИВОТ НА МИЛЕНИЦИТЕ 2 (THE SECRET LIFE OF PETS )- 86

17:30 – ЛУЃЕ ВО ЦРНО: ИНТЕРНАЦИОНАЛА (MEN IN BLACK: INTERANATIONAL) -115’

20:00 – ЧОВЕК –ПАЈАК: ДАЛЕКУ ОД ДОМА (SPIDER-MAN: FAR FROM HOME)-  129’ -Премиера

22.30 АНАБЕЛА 3 (ANNABELLE COMES HOME ) 106’

 

ПЕТОК  (05.07):

15:00 – ТАЈНИОТ ЖИВОТ НА МИЛЕНИЦИТЕ 2 (THE SECRET LIFE OF PETS)- 86

17:30 – ЛУЃЕ ВО ЦРНО: ИНТЕРНАЦИОНАЛА (MEN IN BLACK: INTERANATIONAL) -115’

20:00 – ЧОВЕК –ПАЈАК: ДАЛЕКУ ОД ДОМА (SPIDER-MAN: FAR FROM HOME)-  129’

22.30 АНАБЕЛА 3 (ANNABELLE COMES HOME ) 106’

 

САБОТА (06.07.):

11:00 – ТАЈНИОТ ЖИВОТ НА МИЛЕНИЦИТЕ 2 (THE SECRET LIFE OF PETS )- 86

13:0ПРИКАЗНА ЗА ИГРАЧКИТЕ 4 (TOY STORY 4)- 100’

15:00 – АЛАДИН (ALADDIN) -128’

17:30 – ЛУЃЕ ВО ЦРНО: ИНТЕРНАЦИОНАЛА (MEN IN BLACK: INTERANATIONAL) -115’

20:00 – ЧОВЕК –ПАЈАК: ДАЛЕКУ ОД ДОМА (SPIDER-MAN: FAR FROM HOME)-  129’

22.30 АНАБЕЛА 3 (ANNABELLE COMES HOME ) 106’

 

НЕДЕЛА  (07.07):

11:00 – ТАЈНИОТ ЖИВОТ НА МИЛЕНИЦИТЕ 2 (THE SECRET LIFE OF PETS )- 86

13:0ПРИКАЗНА ЗА ИГРАЧКИТЕ 4 (TOY STORY 4)- 100’

15:00 – АЛАДИН (ALADDIN) -128’

17:30 – ЛУЃЕ ВО ЦРНО: ИНТЕРНАЦИОНАЛА (MEN IN BLACK: INTERANATIONAL) -115’

20:00 – ЧОВЕК –ПАЈАК: ДАЛЕКУ ОД ДОМА (SPIDER-MAN: FAR FROM HOME)-  129’

22.30 АНАБЕЛА 3 (ANNABELLE COMES HOME ) 106’

 

ПОНЕДЕЛНИК (08.07):

15:00 – ТАЈНИОТ ЖИВОТ НА МИЛЕНИЦИТЕ 2 (THE SECRET LIFE OF PETS )- 86

17:30 – ЛУЃЕ ВО ЦРНО: ИНТЕРНАЦИОНАЛА (MEN IN BLACK: INTERANATIONAL) -115’

20:00 – ЧОВЕК –ПАЈАК: ДАЛЕКУ ОД ДОМА (SPIDER-MAN: FAR FROM HOME)-  129’

22.30 АНАБЕЛА 3 (ANNABELLE COMES HOME ) 106’

 

ВТОРНИК  (09.07):

15:00 – ТАЈНИОТ ЖИВОТ НА МИЛЕНИЦИТЕ 2 (THE SECRET LIFE OF PETS )- 86

17:30 – ЛУЃЕ ВО ЦРНО: ИНТЕРНАЦИОНАЛА (MEN IN BLACK: INTERANATIONAL) -115’

20:00 – ЧОВЕК –ПАЈАК: ДАЛЕКУ ОД ДОМА (SPIDER-MAN: FAR FROM HOME)-  129’

22.30 АНАБЕЛА 3 (ANNABELLE COMES HOME ) 106’

 

СРЕДА  (10.07):

15:00- ТАЈНИОТ ЖИВОТ НА МИЛЕНИЦИТЕ 2 (THE SECRET LIFE OF PETS )- 86

17:30 – ЛУЃЕ ВО ЦРНО: ИНТЕРНАЦИОНАЛА (MEN IN BLACK: INTERANATIONAL) -115’

20:00- ЧОВЕК –ПАЈАК: ДАЛЕКУ ОД ДОМА (SPIDER-MAN: FAR FROM HOME)-  129’

22.30 АНАБЕЛА 3 (ANNABELLE COMES HOME ) 106’

 

You May Also Like