Репертоар на Драмски театар од 12 до 18 ноември

На репертоарот на Драмскиот театар Скопје од 12.11 до 18.11.2018 ќе имате можност на сцената на Театарот да ги проследите следните претстави:

ден и час: 16.11.2018 (петок) | 20.00 – ПРЕМИЕРА
претстава: ФЕСТЕН
играат: Александар Степанулески, Дејан Лилиќ, Соња Стамболџиоска, Диме Илиев,
Лилјана Велјанова, Емилија Мицевска, Дениз Абдула, Димитрија Доксевски, Лазе Манасковски, Ѓорги Тодоровски, Предраг Павловски, Златко Митрески,Тамара Ристоска, Анастасија Аневска
автор: Дејвид Елдриџ
режија: Зоја Бузалковска

ден и час: 17.11.2018 (сабота) | 20.00
претстава: ФЕСТЕН
играат: Александар Степанулески, Дејан Лилиќ, Соња Стамболџиоска, Диме Илиев,
Лилјана Велјанова, Емилија Мицевска, Дениз Абдула, Димитрија Доксевски, Лазе Манасковски, Ѓорги Тодоровски, Предраг Павловски, Златко Митрески,Тамара Ристоска, Анастасија Аневска
автор: Дејвид Елдриџ
режија: Зоја Бузалковска

You May Also Like