Репертоар на Дрaмски театар 28.01 – 03.02 2019

На сцената на Драмскиот театар Скопје од 28.1 до 3.2.2019, ќе имате можност да ги погледнете следните претстави:

ден и час: 30.1.2019 (среда) | 20.00
претстава: ЛУДИ ЗА ЉУБОВ

играат: Јана Стојановска/Благица Димитровска, Филип Трајковиќ, Анастас
Тановски, Кристијан Светиев.
автор: Сем Шепард
режија: Деан Дамјановски

ден и час: 31.1.2019 (четврток) | 20.00
претстава: КАКО ДА СЕ ОГРАБИ БАНКА

играат: Лазе Манасковски, Марија Кондовска, Гоце Тодоровски, Симон Манасковски, Катерина Шехтанска – Лаковски, Калина Наумовска, Игор Георгиев
автор: Сами Фејд
режија: Иван Манасковски

You May Also Like